L-V - 10-20

S-D - 10-18

Telefon

Fotografii developate în 24h

  • Print Foto Clasic

    Înrămează-le sau adaugă-le în albumul foto! Fotografiile printate pe hârtie groasă, mată sau lucioasă trec testul timpului, nu se decolorează și nu se îndoaie atunci când le răsfoiești.
  • Print Foto Magnetic

    Transformă acum orice fotografie într-un magnet ce stă lipit pe toate suprafețele metalice.

Colaje Foto

Calitate de durată cu design modern, dezordonat sau simetric, printat pe hârtie fotografică

Fotografii tip

Buletin, Pașaport, Viză

Photobook

Salvează momentele importante într-un altfel de colaj, elegant, așezat în formă de fotocarte

Ne desfășurăm activitatea într-un laborator foto profesional situat în centrul Bucureștiului, mai exact la subsolul Magazinului Unirea Shopping Center.

Principala activitate a societății este printarea sau developarea imaginilor digitale. Avem rame și albume de diferite dimensiuni, și, bineînțeles, photobook-uri și printuri foto de orice dimensiuni (pentru fotografii tip carte de identitate, buletin, pașaport, legitimație sau pentru vize). Oferim servicii de grafică digitală, colaje fotografice și putem retușa fotografii vechi. De asemenea, printre produsele adiacente print-urilor foto, deținem echipamente pentru scanarea fotografiilor deja printate, a diapozitivelor, negativelor sau a oricăror medii transparente.

Produsele și serviciile fotografice oferite de către Smart Foto Solution se adresează atât fotografilor amatori , cât și fotografilor profesioniști ale căror exigențe cresc continuu.

*Smart Foto Solution este o societate comercială cu răspundere limitată, persoana juridică înființată în anul 2008 cu sediul în București.

Livrare gratuita

La cumparaturi ce depasesc 250 Lei beneficiati de livrare gratuita

Plata online

Foloseste cardul pentru a plati cumparaturile de acasa...#stamacasa

Plata securizata

Fa-ti cumparaturile online, fara griji, din siguranta casei tale

TOP
en_USEnglish
en_USEnglish