Print Foto

Scoate poze online, ieftin și rapid. Poți încarcă fotografiile tale pe Fotounirii.ro, iar noi le printăm imediat. Ești din București, Timișoara, Cluj, Craiova, Iași, Brașov sau Constanța? Trimitem pozele printate oriunde în România.

poza magnetică

Print Magnetic

Fotografiile clasice pot fi printate acum și pe hârtie foto magnetica. Magneții foto printați de centrul foto FotoUnirii.ro pot fi lipiți pe orice suprafață metalică.

Colaj Foto

Ce este un colaj de poze? Un colaj foto este un print fotografic, în mod normal de dimensiuni mari, 20x30 (A4), 30x40 (A3), 40x50 cm, chiar și mai mari, cu pozele tale favorite. Cu cât ai mai multe poze, cu atât printul colajului trebuie sa fie mai mare. Trebuie să încarci fotografiile online și FotoUnirii se ocupa de tot, grafică, print și livrare.

Fotobook, Fotocarte, Coperta piele, Printare Fotografii, București, Expediere în România, colaje foto, Printare fotografii București - Expediere în România

Fotobook

Foto Carte, fotobook, album foto, album digital, album poze online, poți sa ii spui cum vrei, noi îi zicem fotobook. Albumul de tip fotobook poate avea orice dimensiune, standard FotoUnirii.ro îl printează pe dimensiune 20x30 cm. Albumul deschis are dimensiunea de 20x60 cm, îndoit la jumătate pentru a forma două pagini 20x30 cm. Paginile se lipesc între ele cu un carton dublu adeziv special.

TOP
en_USEnglish
0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golInapoi la shop
      Calculate Shipping