Despre noi

Smart Foto Solution este o societate comercială cu răspundere limitată, persoana juridică înființată în anul 2008 cu sediul în București.

Ne desfășurăm activitatea într-un laborator foto profesional situat în centrul Bucureștiului, mai exact la subsolul Magazinului Unirea Shopping Center.

Principala activitate a societății este printarea sau developarea imaginilor digitale. De asemenea, printre produsele adiacente printurilor foto, deținem echipamente pentru scanarea fotografiilor deja printate, a diapozitivelor, negativelor sau a mediilor transparente, rame și albume de diferite dimensiuni, forme și, bineînțeles, print foto de orice dimensiuni și photobookuri. Serviciile pe care le mai putem oferii sunt de grafica digitala, colaje fotografice, grafica photobook-urilor, returusi pentru fotografii vechi, fotografierea persoanelor in vederea printarii fotografiilor tip buletin, pasaport, legitimație sau pentru vize.

Produsele și serviciile fotografice oferite de către Smart Foto Solution se adresează atât fotografilor amatori dar mai ales fotografilor profesioniști, clienți fideli ai laboratorului foto din Piața Unirii și ale căror exigențe cresc continuu.