Termeni si Conditii

Despre noi

www.FotoUnirii.ro este oferit de SC SMART FOTO SOLUTION SRL, cu sediul in Aleea Istru 5, sector 6, Bucuresti, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/2663/2008, cod unic de inregistrare fiscala RO23301827.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Smart Foto Solution SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin e-mail la: contact@fotounirii.ro sau la telefon la numarul : 0730 014 778. Programul telefonic de lucru cu publicul este: L-V: 10:00 – 18:00 si S-D: 10:00-18:00. Comenzile online pot fi plasate 24h din 24h, urmand a fi procesate in intervalul mai devreme mentionat.

Despre www.FotoUnirii.ro

www.FotoUnirii.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor prezentate online. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site.

Proprietate intelectuala

Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest site este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului.

Intregul continut al site-ului www.FotoUnirii.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Smart Foto Solution si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr.8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Smart Foto Solution a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.FotoUnirii.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

Confidentialitate si securitatea datelor personale

SC Smart Foto Solution SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Site-ul www.FotoUnirii.ro si Smart Foto Solution SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. www.FotoUnirii.ro si Smart Foto Solution SRL nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.FotoUnirii.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.FotoUnirii.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la contact@fotounirii.ro.

Procedura cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.FotoUnirii.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

 • Accesarea paginilor de comanda online
 • Incarcarea si selectarea imaginilor drept fotografii
 • Efectuarea platii produselor

Plata se efectueaza ramburs sau prin transfer bancar/ordin de plati, iar costul final va contine pretul produsului comandat plus pretul transportului.

Livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
www.FotoUnirii.ro si Smart Foto Solution SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imaginile plasate in comanda. Clientul isi asuma complet responsabilitatea de utilizare a acestora.

Calitatea printului depinde de calitatea imaginilor incarcate pe www.FotoUnirii.ro. In cazul in care nu sunteti siguri de calitatea imaginilor, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la telefon. Procesul de incarcare a fotografiilor pe site nu redimensioneaza sau altereaza in niciun fel imaginile dvs.
Imaginile descarcate de pe unele site-uri de socializare sau trimise prin unele aplicatii de mesagerie sunt redimensiuneate si afecteaza in mod direct calitatea printului final.

Imaginile digitale sunt compuse din pixeli, cu cat exista mai multi pixeli intr-o imagine cu atat acea imagine va avea mai multe detalii si va oferi o claritate mai buna.

Pentru a verifica daca imaginile dumneavoastra se incadreaza in parametrii unui print foto calitativ va rog sa verificati dimensiunea fizica si cea digitala (nealterata) in tabelul de mai jos:

 • 7×10 cm – 827 x 1205 pixeli
 • 9×13 cm – 1051 x 1500 pixeli
 • 10×15 cm – 1025 x 1795 pixeli
 • 13×18 cm – 1500 x 2102 pixeli
 • 15×21 cm – 1795 x 2480 pixeli
 • 20×30 cm – 2398 x 3543 pixeli
 • 30×40 cm – 3602 x 4724 pixeli

Orice dimensiune mai mica decat cele mentinate mai sus implica o calitate inferioara a printului final. www.FotoUnirii.ro sau Smart Foto Solution nu isi asuma raspunderea pentru calitatea slaba a printurilor fizice in cazul printarii unor imagini digitale cu o rezolutie mai mica decat cele prezentate mai sus.

Fiecare fotografie este prelucrata individual de specialisti in domeniu. Prelucrarea implica modificarea culorilor, a luminozitatii si a constrastului pentru o culoare cat mai reala, naturala. In cazul in care nu doriti ca fotografiile dumneavoastra sa fie prelucrate, va rugam sa mentionati in sectiunea de comentarii din cadrul comenzii sau la telefon. In acest caz, nu ne asumam responsabilitatea pentru calitatea printului final.

Prin lansarea unei comenzi electronice pe www.FotoUnirii.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.
Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii printr-un email trimis de catre Smart Foto Solution SRL a acceptarii comenzii transmise de dumneavoastra.

Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.FotoUnirii.ro reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.

Reducerile de pret si ofertele speciale se aplica doar comenzilor efectuate prin procedura de comanda online pe www.FotoUnirii.ro. Pentru comenzile prin e-mail sau cele lasate in magazin/showroom NU se pot aplica preturile sau reducerile mentionate pe www.FotoUnirii.ro.

Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

 • transfer bancar/ordin de plata
 • numerar la livrare (ramburs)
 • plata prin card VISA/Mastercard
 • plata prin card rate emis de catre Credit Europe (Card Avantaj) – Valabil doar in laboratorul-ul Smart Foto Solution

Disponibilitatea produselor

Dupa plasarea comenzii, veti primi un email generat automat ce reprezinta inregistrarea comenzii in sistemul nostru. In cel mai scurt timp posibil veti fi contactat telefonic sau prin email, de un reprezentant www.FotoUnirii.ro ce va va informa asupra disponibilitatii si a termenului de livrare a Comenzii.

Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Livrare

Coletul va fi livrat prin curierat rapid sau ridicat personal de catre cumparator din showroom-ul Smart Foto Solution. Pretul exact al transportului va fi afisat in pagina de checkout dupa completarea detaliilor de livrare. Informatiile de contact si livrare ce sunt adaugate in acest pas de catre client vor genera automat un AWB ce va fi folosit pentru livrarea finala. In cazul unei greseli, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp la telefon sau pe e-mail. Fotounirii.ro si Smart foto solution nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea datelor.

Pretul curierului poate sa difere in functie de greutatea, dimensiunea produselor sau locatia cumparatorului. Pentru un cost estimativ, va rog sa verificati aici. Livrarile se fac in cel mai scurt timp posibil de la confirmarea comenzii. Livrarile se fac de luni pana vineri intre orele 10:00 – 18:00.

NOTA: Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat in magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 30 de zile.

In cazul in care coletul este refuzat la livrare si se intoarce la noi, transportul returului, cat si expeditiei este suportat de catre client.

Returnare

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Fotografiile sunt produse consumabile ce nu pot fi returnate dar in cazul unor erori de printare, defectiuni din fabrica a hartiei, se pot reprinta, nefiind suportat niciun cost suplimentar de catre cumparator.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 15 zile de la data informarii Smart Foto Solution de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Forta majora

www.FotoUnirii.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.FotoUnirii.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.FotoUnirii.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de www.FotoUnirii.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.FotoUnirii.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.