Print foto - felixibilitate

Echilibrul fotografiei printate

Compensează pentru expunerea imperfectă și fluctuațiile culorilor datorită iluminării sau capacității camerei de fotografiat.

Reducerea zgomotului imaginii

Compensează pentru pixelii slabi, erorile de compresie și senzorii zgomotoși ai camerelor de fotografiat. Adaugă claritate imaginilor blurate.

Grosimea hârtiei fotografice

Grosimea hârtiei fotografice este de aproximativ 400 g/ mp (aproximativ și echivalent – diferă față de hârtia sau cartonul tipografic).

Fotografii developate în 24h

 • Ce înseamnă Print Foto Full paper și Full image?

  Fotografia printată Full Paper este recomandată pentru fotografiile normale. Imaginea se încadrează pe toata dimensiunea hârtiei alese. Printarea fotografiilor Full Image este recomandată pentru fotografiile pătrate sau panoramice. Opțiunea se mai recunoaște și ca "poze cu margini albe".

Dimensiuni fotografii

Fotografiile pot fi de orice dimensiune, dar, standard imaginile se pot printa pe urmatoarele dimensiune : 7×10 cm, 9×13 cm, 10×15 cm, 13×18 cm, 15×21 cm, 18×24 cm, 20×30 cm, 24×30 cm, 30×40 cm, 30×60 cm, 40×50 cm, 50×60 cm, 50×70 cm.

Suprafata hartiei

Suprafață hartiei este de două feluri, mată și lucioasă.
Un beneficiu al hârtiei mate este că nu rămân amprentele, iar culorile au o strălucire sidefată.
În schimb, pe hârtia lucioasă culorile sunt mai vibrante.

Cât durează să printezi?

Printarea comenzilor online durează aproximativ 24 - 48 ore.Livrare comenzilor se face de către angajații Foto Unirii pentru București și Ilfov sau prin curierat in Timișoara, Cluj, Craiova, Iași, Brașov, Constanța sau pentru restul țarii. Pentru urgențe și mai multe detalii ne puteți contacta la telefon 0730.014.778.

TOP
en_USEnglish
0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golInapoi la shop
   Calculate Shipping